Coachutbildning
Innehåll
Form
Målgrupp
Lärare
Tider
Anmälan
Informationsträff
Citat
Teamcoachingutbildning
Övriga tjänster
Kontakt

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som har ett utpräglat intresse för egen och andras utveckling och vill arbeta med det på ett gediget och professionellt sätt.

Kanske arbetar du idag som konsult, coach eller chef och söker fördjupning och nytänkande i ditt arbetssätt med dig själv och andra.

Kanske arbetar du som ledare och vill utveckla ditt ledarskap och arbetsmetodik att arbeta utifrån ett coachande ledarskap. Eller kanske vill du komplettera din konsultroll med coaching och coachande förhållningssätt. Eller kanske funderar du på att bli coach och vill öppna egen verksamhet. Eller har en generell önskan och intresse för ökad självinsikt och självkännedom, riktning och klarhet.

Denna coachutbildning vänder sig till dig som söker stärkande förhållningssätt och stödstrukturer för medarbetare/kunder/klienter/medmänniskor och dig själv som präglas av enkelhet, tydlighet, flexibilitet, ansvarstagande och effektivitet samtidigt som unikitet och vision/mål/längtan bevakas.

För att du ska få ut mesta möjliga av utbildningen/träningen krävs att du deltar med öppet sinne, nyfikenhet, villighet till nytänkande och ett aktivt åtagande till lärande och utveckling genom att själv praktisera och erfara. Vi vänder oss till dig som har ett utpräglat intresse för andras och egen utveckling och vill arbeta med det på ett gediget och professionellt sätt. 


 


Inner & Outer Management AB | Box 1439 | 114 79 Stockholm
0733-50 39 08 | contact@innerandouter.com